LASERSKO
  ODSTRANJEVANJE
  DLAK

DERMAROLLER®

        UČVRSTITEV KOŽE
                ZMANJŠANJE GUB

RADIAGE
         
NEKIRURŠKO     
                   POMLAJEVANJE


KJER SE SREČATA                                     DERMATOLOGIJA IN                                 KOZMETIKA

Naši dermatologi v medijih

 

ZDRAVE PORJAVELOSTI NI!
 
Intervju s prof. dr. Igorjem Bartenjevim, dr. med.

Revija ONA

 
"Če je še pred dvajsetimi pomladmi dermatovenerolog Igor Bartenjev verjel, da so ultravijolični žarki tipa A manj škodljivi od tipa B, danes ve, da je živel v zmoti. Ker je znanost pač napredovala. Kar pa modnim zapovedim še zdaleč ne pride do živega. Porjavelost je še vedno ena izmed najpriljubljenejših zapovedi, posledice pa - zastrašujoče. Kožnega raka je vse več."
več >>KAKO ODPRAVITI ZNAMENJA STARANJA NA OBRAZU?


Intervju s prof. dr. Igorjem Bartenjevim, dr. med.
Finance, priloga ESTETIKA

"Zaradi let in hitrega tempa življenja se na obrazu pojavljajo spremembe, ki jim pravimo znamenja staranja. Zato je povsem normalno, da temu delu telesa namenjamo posebno pozornost. Nekateri imajo dedno nagnjenost, da so te spremembe opaznejše kot pri drugih."
več >>DO MLADOSTNEGA VIDEZA Z DIAMANTNIM PILINGOM


Prispevek Mirjam Rogl Butina, dr. med.
www.vizita.si

"Za zdrav in negovan videz lahko posežete po različnih tehnikah. Ena izmed njih je tudi diamanti piling, pri katerem gre za luščenje kože. Postopek ni boleč, kožo pa nahrani z različnimi vitamini in hialuronsko kislino. S posebno napravo izkušen strokovnjak najprej odstrani določene plasti kože, odvisno od tipa kože in težav."
več >>GLIVIČNA OBOLENJA

Prispevek prof. dr. Igorja Bartenjeva, dr. med.
www.viva.si

"Glivic je več kot sto vrst. Na telesu jih imamo vsi. Nahajajo se na različnih mestih, najpogosteje na koži rok in nog, navzoče pa so tudi v sluznici ust in v nosu, denimo. Večina jih je neškodljivih in živijo v simbiozi s svojim gostiteljem. Vendar obstaja tudi kakih 50 vrst patogenih glivic, ki lahko povzročajo različne glivične okužbe, te pa zahtevajo ustrezno zdravljenje in obravnavo."

več >>
KRČNE ŽILE

Pogovor s prof. dr. Igorjem Bartenjevim, dr. med.
www.rtvslo.si

"Krčne žile  (kronično vensko popuščanje) so zelo pogoste, saj samo 10 odstotkov celotne populacije nima težav s krčnimi žilami. Strokovnjaki predvidevajo, da je bolezen dedna in da je oslabljena venska stena, ki povzroči bolezen, pogosto prirojena. Pri mnogih posameznikih so krčne žile vidne, težave pa nastopijo takrat, ko vidnih znakov ni in bolezni ne zdravimo. To lahko privede do hudih vnetij kože in do kožnih razjed."

več >>
ZDRAVA KOŽA

Prispevek Mirjam Rogl Butina, dr. med.
www.fidimed.si

"Koža se odziva na številne vplive. Poleg podedovanih lastnosti nanjo izrazito vplivajo notranji in zunanji dejavniki– spremembe v delovanju notranjih organov, težave s prekrvitvijo, uživanje zdravil, staranje ter izpostavljenost soncu, kajenju in stresu . Če se želimo v svoji koži dobro počutiti, ji je pametno prisluhniti in poskrbeti za njeno zdravje s pravilno nego ter prehrano."
več >>ZAŠČITIMO SE PRED SONCEM!

Intervju s prof. dr. Igorjem Bartenjevim, dr. med.
www.pza.si

"Že nekaj let vas dermatologi opozarjamo na škodljivost sončnih žarkov in na čedalje pogostejše pojavljanje malignega melanoma, ki je najnevarnejša oblika kožnega raka, nas je opomnil eden vodilnih dermatovenerologov v Sloveniji, prof. dr. Igor Bartenjev."
več >>ATOPIJSKI DERMATITIS

Prispevek prof. dr. Igorja Bartenjeva, dr. med.
www.viva.si

"Z zdravljenjem atopijskega dermatitisa se ukvarjajo zdravniki različnih specialističnih medicinskih vej: splošni zdravniki, pediatri, alergologi in dermatologi. Ker gre za kožno bolezen, se zdi, da so prav zadnji nekako najbolj pristojni za njeno zdravljenje."
več >>IZPADANJE LAS IN TEŽAVE Z NOHTI


Prispevek prof. dr. Igorja Bartenjeva, dr. med.
www.fidimed.si

"Dermatologi običajno lase in nohte obravnavamo skupaj. Čeprav gre za popolnoma različne strukture, je tem kožnim priveskom skupno, da jih tvori pretežno roženina (keratin). Težave z lasmi in nohti so pogoste, vendar smo pri zdravljenju, žal, velikokrat le deloma uspešni. Čeprav ne gre za bolezni, ki bi ogrožale življenje, lahko povzročajo mnoge stiske in vplivajo na kakovost življenja."

več >>

 

Kontaktni podatki

DERMATOLOGIJA ROGL FABJAN d.o.o.

Derčeva ulica 35

1000 Ljubljana


Tel.: 01 51 41 700
info@dermatologija.eu
Novice
16.12.2016

PRIZNANJE ZA ODLIČNOST

Ponosni smo, da je naš trud cenjen med tistimi, zaradi katerih smo tukaj - našimi strankami.

 

24.11.2016 smo na dogodku, ki ...

Thymuskin

profesionalna nega lasišča

      Pridružite se nam!
Priporočamo

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.