Največja slovenska zasebna dermatološka ustanova
Telefon: 01 51 41 700 
 Email: info@dermatologija.eu

Frakcionirani radiofrekvenčni mikroneedling

Kako deluje?

Tekom posega z valjčkom kratkotrajne mikro-ranice, ki jih povzročimo z nežnimi iglicami, sprožijo aktivacijo fibroblastov in posledično gradnjo svežega kolagena, elastina in drobnega žilja.

V postopku FRM iglice v globljih plasteh usnjice oddajajo tudi radiofrekvenčno valovanje, ki se spremeni v toploto, kar dodatno stimulira fibroblaste. Posledica omenjenega kombiniranega delovanja je učinkovitejše izboljšanje strukture in čvrstosti kože.

Tudi FRM obogatimo s nanosom hialuronske kisline ob koncu posega.

Tip peelinga

FRM je sicer spada med neinvazivne posege, a večja učinkovitost vendarle sproži tudi nekoliko izrazitejše stranske učinke.

Nekaj ur po posegu (v izjemnih primerih do 48 ur) je koža na mestu posega lahko blago pordela in/ali blago otečena. V tem času je lahko močneje občutljiva na draženje – bodisi po vsej površini ali pa le na posameznih predelih; občutek je podoben kot pri sončni opeklini. V izjemnih primerih se oblikujejo drobne krustice, ki se v nekaj dneh odluščijo

Ne veste, katero kožno težavo imate?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo
01 51 41 700
info@dermatologija.eu

Delovni čas

Pon. - Čet. : 8:00 - 20:00
Petek: 8:00 - 14:00
Čakalna doba za samoplačniški pregled:
1 – 3 tedne.
Našo ekipo priznanih specialistov dermatologov in usposobljenih terapevtov odlikuje strokovnost, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj.

Na področju dermatologije in estetike svojo dejavnost širimo in dopolnjujemo s sodelovanjem s strokovnjaki s področja plastične in estetske kirurgije.

© 2020 Dermatologija Rogl Fabjan. All Right Reserved.

Kontakt

DERMATOLOGIJA ROGL FABJAN d.o.o.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana
Tel.: 01 51 41 700
info@dermatologija.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram