Največja slovenska zasebna dermatološka ustanova
Telefon: 01 51 41 700 
 Email: info@dermatologija.eu

Anti-ageing program

Dermaroller

Z igličnim valjčkom ( dermaroller ) opravimo zmeren piling vrhnjice kože in v usnjici pospešimonastajanje svežega kolagena, medceličnine in krvnih žilic.
Preberi več

Fotopomlajevanje z ablativnimi laserji

Z ablativnimi laserji lahko zelo natančno odstranimo posamezne plasti kože do želene globine.
Preberi več

Frakcionirani radiofrekvenčni mikroneedling

FRM je nadgradnja kolagenske indukcije s klasičnim igličnim valjčkom.
Preberi več

Glajenje gub s hialuronsko kislino

Glajenje gub z hialuronsko kislino se v estetski kirurgiji uporablja za namen povečevanja volumna tkiv. Uporablja se za glajenje, zmanjševanje gub in polnjenje predelov kože in podkožja, kjer je prisotno pomanjkanje tkiva.
Preberi več

Iontoforeza

Iontoforezo uporabljamo za umirjanje pretiranega potenja. Gre za medicinsko napravo, ki pošilja nežne električne tokove preko vode in površine kože do znojnic.
Preberi več

Lipoliza

V osnovi je lipoliza presnovni proces, tekom katerega telo sprosti potrebno energijo iz maščobnega tkiva.
Preberi več

Mezoterapija

Mezoterapija je postopek, pri katerem v zgornje plasti kože, navadno v zgornji del usnjice, vbrizgavamo aktivne učinkovine.
Preberi več

Pilingi (kemični, laserski)

Pri kemičnih pilingih na kožo nanesemo različne vrste kislin, ki nadzorovano oluščijo vrhni sloj in obenem spodbudijo obnovo in pomladitev kože.
Preberi več

Pomlajevanje z botulin toxinom - botox

Glajenje gub z nevrotoksinom (botulinum toksin) je zadnjih 10 let ena najbolj priljubljenih, pogostih in učinkovitih estetsko korektivnih storitev, saj nudi takojšnje rezultate, kratko obdobje okrevanje in majhna tveganja.
Preberi več

Radiage / pelleve

Radiage je neinvaziven, neboleč, varen in učinkovit postopek pomlajevanja kože. Predstavlja alternativo invazivnim kirurškim posegom.
Preberi več

Ročna limfna drenaža

Limfni sistem v človeškem telesu skrbi za odvajanje določenih snovi in odvečne tekočine iz telesa. Z ročno limfno masažo spodbudimo pretok limfe in mobilnost imunskih celic.
Preberi več
Našo ekipo priznanih specialistov dermatologov in usposobljenih terapevtov odlikuje strokovnost, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj.

Na področju dermatologije in estetike svojo dejavnost širimo in dopolnjujemo s sodelovanjem s strokovnjaki s področja plastične in estetske kirurgije.

© 2020 Dermatologija Rogl Fabjan. All Right Reserved.

Kontakt

DERMATOLOGIJA ROGL FABJAN d.o.o.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana
Tel.: 01 51 41 700
info@dermatologija.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram