Največja slovenska zasebna dermatološka ustanova
Telefon: 01 51 41 700 
 Email: info@dermatologija.eu

Laserska odstranitev dlak

Epilacija

Pri laserski epilaciji se laserski žarek absorbira v melaninu, kožnem pigmentu, ki se nahaja tudi v dlakah. Ko pride laserski žarek v stik z melaninom, se v njem svetlobna energija v trenutku resorbira, kar povzroči gretje dlake. Nastala vročina trajno uniči dlačni mešiček.

Občutek odvisen od pacienta

Pri samem posegu se čutijo pekoče bolečine ob posameznih dlakah, vendar je občutek bolečine odvisen od občutljivosti pacienta (bolečinskega praga). Energija laserskih žarkov se potroši v koži in ne gre v globlje strukture in tako ne more poškodovati notranjih organov.

Lasersko odstranjevanje opravljamo na zdravi koži.

Kdaj odsvetujemo?

Zdravljenje ni primerno, če pacient jemlje zdravila, ki povzročajo fotosenzibilizacijo, ob nosečnosti in dojenju, neurejeni sladkorni bolezni, nagnjenosti k pretiranemu brazgotinjenju ter v primerih, ko ni možna zaščita pred soncem.

Najbolj primeren je zimski čas, ko se ne izpostavljamo soncu.

Ne veste, katero kožno težavo imate?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo
01 51 41 700
info@dermatologija.eu

Delovni čas

Pon. - Čet. : 8:00 - 20:00
Petek: 8:00 - 14:00
Čakalna doba za samoplačniški pregled:
1 – 3 tedne.
Našo ekipo priznanih specialistov dermatologov in usposobljenih terapevtov odlikuje strokovnost, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj.

Na področju dermatologije in estetike svojo dejavnost širimo in dopolnjujemo s sodelovanjem s strokovnjaki s področja plastične in estetske kirurgije.

© 2020 Dermatologija Rogl Fabjan. All Right Reserved.

Kontakt

DERMATOLOGIJA ROGL FABJAN d.o.o.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana
Tel.: 01 51 41 700
info@dermatologija.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram