Največja slovenska zasebna dermatološka ustanova
Telefon: 01 51 41 700 
 Email: info@dermatologija.eu

Lasersko pomlajevanje obraza - 4D lifting obraza

Fotonina tehnologija

Tako smo na kliniki uvedli novo priznano Fotonino tehnologijo 4D lifting, s pomočjo katere lahko na neinvaziven in neboleč način vsaj delno nadomestimo klasični kirurški lifting obraza. Gre za revolucionarni postopek, s katerim ublažimo znake staranja, pri čemer se osredotočamo na ohlapnost kože, črte in gube, izgubo volumna kože ter neenakomeren ten in strukturo na obrazu.

Postopki

S to metodo stimuliramo globlja tkiva v samem licu, kar se kaže predvsem v pomladitvi same teksture kože.

Gre za posebno lasersko sondo, s katero pregrevamo celotno debelino lica in na ta način učvrstimo samo strukturo po celotni debelini kože.

Gre za površinsko nego, s katero dosežemo svetlikajoč in svež videz kože.

Kako?

Pri 4D metodi je potrebno poudariti, da gre za neinvaziven postopek, ki ne predstavlja nelagodja med samim tretmajem. Lokalna anestezija ni potrebna. Postopek je neboleč, hiter (traja največ 30 minut) in učinkovit. Ne pušča dolgoročnih posledic in omogoča hitro okrevanje.

Kdaj?

Izvaja se lahko v katerem koli letnem času; tudi poleti ne predstavlja večjega tveganja za hiperpigmentacije. Naši pacienti so tako s pomočjo 4D tehnologije prišli do možnosti večdimenzionalnega tretmaja, ki je učinkovit in estetsko zadovoljiv. Postopek se lahko ponavlja večkrat letno in na ta način pripomore še k izboljšanju samega rezultata.

Ne veste, katero kožno težavo imate?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo
01 51 41 700
info@dermatologija.eu

Delovni čas

Pon. - Čet. : 8:00 - 20:00
Petek: 8:00 - 14:00
Čakalna doba za samoplačniški pregled:
1 – 3 tedne.
Našo ekipo priznanih specialistov dermatologov in usposobljenih terapevtov odlikuje strokovnost, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj.

Na področju dermatologije in estetike svojo dejavnost širimo in dopolnjujemo s sodelovanjem s strokovnjaki s področja plastične in estetske kirurgije.

© 2020 Dermatologija Rogl Fabjan. All Right Reserved.

Kontakt

DERMATOLOGIJA ROGL FABJAN d.o.o.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana
Tel.: 01 51 41 700
info@dermatologija.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram