Največja slovenska zasebna dermatološka ustanova
Telefon: 01 51 41 700 
 Email: info@dermatologija.eu

Radiage / pelleve

Postopek

Postopek izvajamo z aparatom, ki ustvarja radijske valove. Ti se ob prehodu skozi usnjico in podkožje spremenijo v toploto, posledično se razmaknejo vlakna kolagena, ki se pri ohlajanju znova skrčijo. Kolagen v koži se na ta način učvrsti, spodbudi se nastanek novega kolagena

Trajanje

Postopek običajno traja od 15-45 minut, odvisno od velikosti obdelovanega področja. Za optimalnen učinek priporočamo tri zaporedne ponovitve v približno tritedenskih zamikih, za vzdrževanje stanja pa še enkrat do dvakrat na leto.

Učinek

Začetni učinek je viden takoj, stanje pa se izboljšuje v naslednjih šestih mesecih. Postopek Radiage je primeren za ljudi z drobnimi gubicami ali ohlapno kožo. Najboljše rezultate dosegamo pri starostni skupini od 35 do 50 let.

Rehabilitacija

Postopek je neboleč in nima stranskih učinkov, razen blage rdečine kože, ki nastane neposredno po posegu in izgine v nekaj urah.

Ne veste, katero kožno težavo imate?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo
01 51 41 700
info@dermatologija.eu

Delovni čas

Pon. - Čet. : 8:00 - 20:00
Petek: 8:00 - 14:00
Čakalna doba za samoplačniški pregled:
1 – 3 tedne.
Našo ekipo priznanih specialistov dermatologov in usposobljenih terapevtov odlikuje strokovnost, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj.

Na področju dermatologije in estetike svojo dejavnost širimo in dopolnjujemo s sodelovanjem s strokovnjaki s področja plastične in estetske kirurgije.

© 2020 Dermatologija Rogl Fabjan. All Right Reserved.

Kontakt

DERMATOLOGIJA ROGL FABJAN d.o.o.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana
Tel.: 01 51 41 700
info@dermatologija.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram