Največja slovenska zasebna dermatološka ustanova
Telefon: 01 51 41 700 
 Email: info@dermatologija.eu

Laserska odstranitev dlak

Moški in Ženske

Tako moški kot ženske že stoletja uporabljamo različne načine, da se znebimo dlak na določenih delih telesa. Britje in puljenje dlak še zmeraj veljata za najbolj razširjeni sredstvi odstranjevanja.

Oba načina sta preprosta, vendar sta lahko tudi boleča, dlak z njima ni mogoče trajno odstraniti in pogosto sprožita zaplete:

  • vraščanje dlak,
  • temne lise,
  • brazgotinice.
Lasersko odstranjevanje je možno pri popolnoma zdravi koži, brez kakršnih koli dermatolških obolenj.

Trajno z laserjem!

Pri samem posegu se čutijo pekoče bolečine ob posameznih dlakah, vendar je občutek bolečine odvisen od občutljivosti pacienta (bolečinskega praga). Efekt terapije je močnejši, če se pacientka pobrije nekaj dni pred terapijo. Energija laserskih žarkov se potroši v koži in ne gre v globlje strukture in tako ne more poškodovati notranjih organov.

Svetujemo

Zdravljenje ni primerno, če pacient jemlje zdravila, ki povzročajo fotosenzibilizacijo, ob nosečnosti, sladkorni bolezni, nagnjenosti k pretiranemu brazgotinjenju ter v primerih, ko ni možna zaščita pred soncem.

Ne veste, katero kožno težavo imate?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo
01 51 41 700
info@dermatologija.eu

Delovni čas

Pon. - Čet. : 8:00 - 20:00
Petek: 8:00 - 14:00
Čakalna doba za samoplačniški pregled:
1 – 3 tedne.
Našo ekipo priznanih specialistov dermatologov in usposobljenih terapevtov odlikuje strokovnost, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj.

Na področju dermatologije in estetike svojo dejavnost širimo in dopolnjujemo s sodelovanjem s strokovnjaki s področja plastične in estetske kirurgije.

© 2020 Dermatologija Rogl Fabjan. All Right Reserved.

Kontakt

DERMATOLOGIJA ROGL FABJAN d.o.o.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana
Tel.: 01 51 41 700
info@dermatologija.eu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram